FREEZING PACK HD 300G BLUE

FREEZING PACK HD 300G BLUE

CAP 40MM BLUE

CAP 40MM BLUE

FREEZING PACK HD 600G BLUE

The Finnish cold cartridge is a safe choice and ideal for cooling food! There is normal tap water inside and the plastic is food grade. The cold cartridge cools food and other delicacies efficiently and thanks to its large size, it cools food for a long time. Remember that the cold drains down, so place the cold cartridge over foods and products to be cooled. Height 19 cm, width 10.5 cm, depth 4 cm. Made in Finland. BPA-free. Water inside. Also, 150G, 300G and 900G versions available.

For resellers only

SKU
7070
Cold Cartridge 600G manufactured in Finland. Height 19cm, a width of 10.5 cm, depth 4 cm. Made in Finland. BPA-free. Water inside.
More Information
SKU 7070
Pakkausmerkinnät: Elintarvikekäyttöön, Ei sisällä BPA:ta - Livsmedelsplast, utan BPA
EAN 6416061007072
Myyntierä jälleenmyyjille 10
Myyntierä kuluttajille 1
Write Your Own Review
You're reviewing:FREEZING PACK HD 600G BLUE
Customer Questions
Hei, onko patruunan sisältö vain ja ainoastaan vettä vai onko siellä jotain lisäaineita. Muovin perusteella patruunan voinee hävittää muovijätekeräyksessä, mutta voiko sisällön hävittää turvallisesti talossa jossa ei ole viemäröintiä josta likavedet kenties menevät jonkinlaiseen puhdistukseen, vaan tiskivedet yms. menevät kompostointiin.

Moi, Pakkauksen sisällä on ihan vain Lohjalaista kraanavettä. Eli sen voi kaataa vaikka kukille. Tyhjän pullon voi polttaa tai kierrättää. :) Ystävällisin terveisin, Arto Ant-Wuorinen

PäivääVoinko siis kylmäkallen veden tyhjentää patruunasta pois ja laittaa patruunan muovinkeräykseen?

Moi, Kyllä vain! Se on tehty PEHD-muovista ja se on kierrätettävissä, kunhan tyhjentää vedet pois. :) Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Did you find what you were looking for?